Drvar

Starica se utapila u bunaru; Pet samoubojstava za 45 dana

Vijesti / Crna Kronika | 16. 09. 2015. u 13:28 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dana, 14.09.2015 godine u 17:45 sati djelatnici PP Drvar zaprimili su dojavu da se u neposrednoj blizini obiteljske kuće u naselju Poljica, općina Drvar, samoubojstvo utapanjem u bunar izvršila J. J. rođena 1936. godine u Drvaru.

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Drvar, Županijski tužitelj HBŽ i dežurni liječnik DZ Drvar, koji je izvršio pregled tijela.

Ovom prilikom ustanovljeno je da nema tragova nasilne smrti, nego da je smrt nastupila utapanjem. Nakon završenog očevida tijelo J. J. predano je obitelji, navedeno je iz MUP-a HBŽ.

Prema riječima glasnogovornika Uprave policije MUP-a HBŽ Ivice Vrdoljaka za Bljesak.info, u 2015. godini samoubojstvo je na području HBŽ na različite načine izvršilo ukupno sedam osoba i većinu su ih počinile osobe u starijoj životnoj dobi.

"U prvih sedam mjeseci ove godine zabilježena su dva samoubojstva, dok se u proteklih mjesec i pol dana na ovaj čin odlučilo čak pet osobana području HBŽ. Riječ je o mahom starijim osobama koje su kroz kolovoz i ovaj dio rujna počinile samoubojstva na različite načine", rekao je Vrdoljak za Bljesak.info.

Kopirati
Drag cursor here to close