u tišini i molitvi

Studenti zapalili svijeće za tragično preminule kolege

Vijesti / Crna Kronika | 19. 12. 2015. u 19:47 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Potreseni informacijom o tragičnoj nesreći u kojoj je poginulo četvero mladih studenata, kolege, prijatelji i studenti mostarskog Sveučilišta su u prostoru kampusa zapalili svijeće za tragično preminule kolege.

Rektorica Sveučilišta u Mostaru povodom pogibije studenata Sveučilišta u Mostaru u priopćenju za javnost izrazila je sućut obitelji i prijateljima tragično nastradalih studenata, ističući kako će Sveučilište u Mostaru sačuvati vječnu uspomenu na poginule studente.

"Duboko nas je pogodila tragična vijest o pogibiji naših studenata. Obiteljima poginulih u svoje osobno ime, i u ime Sveučilišta u Mostaru, izražavam najdublju sućut. Naše misli su sa obiteljima nastradalih. Ovo je težak i veliki gubitak za Sveučilište u Mostaru. Sveučilište u Mostaru će sačuvati vječnu uspomenu na naše studente", stoji u priopćenju rektorice.

Četvero hrvatskih državljana, dvije djevojke i dva mladića iz Vinkovaca i okolice, utopilo se nakon što je jutros oko 10 sati vozilo vinkovačkih prometnih oznaka palo u Neretvu sjeverno od Mostara, a samo jedan putnik se uspio spasiti i isplivati.

Automobil je iz Neretve izvučen večeras oko 19 sati, u automobilu su se nalazila tijela troje studenata, dok četvrto nije pronađeno. Potraga za tijelom četvrtog studenta bit će nastavljena u nedjelju ujutro.

Kopirati
Drag cursor here to close