Uložena žalba

Sud naredio puštanje na slobodu vlasnika ringišpila koji se prevrnuo u Doboju

Riječ je o kaznenom djelu za koje je zaprijećena kazna zatvora od jedne do osam godina
Vijesti / Crna Kronika | 27. 06. 2024. u 19:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osnovni sud u Doboju odbio je prijedlog za određivanje pritvora i naredio puštanje na slobodu muškarca B.J. (68) iz Doboja, uhićenog zbog sumnje da je izazvao opću opasnost padom ringišpila, kada su lakše povrijeđena četiri maloljetnika, piše Srna.

Iz dobojskog Okružnog javnog tužiteljstvo Srni je rečeno da su uložili žalbu zbog naročitih okolnosti da će osumnjičeni ponoviti kazneno djelo i uništiti ili sakriti dokaze te ometati kazneni postupak utjecajem na svjedoke.

"Riječ je o kaznenom djelu za koje je zaprijećena kazna zatvora od jedne do osam godina", naveli su iz Tužiteljstva koje provodi istragu protiv B.J. zbog sumnje da se u ponedjeljak, 24. lipnja, u 20 sati, u "Parku narodnih heroja" u centru Doboja prevrnuo dječji ringišpil, izazivajući opasnost po život ljudi i imovinu većeg obujma.

Ringišpil se prevrnuo na mjestu gdje je bio okupljen veći broj ljudi, a četiri maloljetne osobe su lakše ozljeđene.

Iz Policijske uprave Doboj ranije su priopćili da su 24. lipnja u 22:30 sati uhitili B.J. koji je u utorak, 25. lipnja predat u nadležnost Okružnog javnog tužiteljstva Doboj, uz izvještaj o izvršenom kaznenom djelu izazivanje opće opasnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close