Gradačac i Velika Kladuša

Sudar dva motocikla, poginuo 23-godišnjak; Prevrnuo se motokultivator, poginuo muškarac

Vijesti / Crna Kronika | 15. 07. 2015. u 11:18 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

23-godišnjak čiji su inicijali O.D. iz Gradačca poginuo je u prometnoj nesreći na regionalnoj cesti Gradačac - Ormanica, priopćeno je danas iz Ministarstva unutarnjih poslova Tuzlanske županije.

Nesreća se dogodila u naselju Kerep kada se motocikl "Honda", kojim je upravljao O.D. sudario sa drugim motociklom.

Policija je izvršila očevid i radi na dokumentiranju nesreće, koja se dogodila sinoć oko 23:20 sati, objavila je Srna.

Još jedan smrtni slučaj je zabilježen na cestama Federacije BiH, a koji je u policiji zaveden pod prometne nezgode. Naime riječ je o smrti muškarca na području Velike Kladuše.

Kako je navedeno iz Ureda za informiranje MUP-a USŽ za Bljesak.info, iz medicinske ustanove u Velikoj Kladuši policija je obaviještena da je kod njih dovezeno tijelo Lutvije J. (1957.) iz mjesta Mrcelji, općina Velika Kladuša.

U medicinsku ustanovu Lutvija J. je dovezen u beživotnom stanju, a dovezla ga je obitelj. Iz MUP-a se navodi kako je Lutvija J. od kuće otišao tijekom utorka na motokultivatoru. Nakon što se nije vratio kući, obitelj ga je počela tražiti.

Pronašli su ga na lokalnoj cesti u mjestu Mrcelji, gdje je motokultivator bio prevrnut, a tijelo je bilo pored. Prebačen je u medicinsku ustanovu, odakle su o ovom događaju oko 2:20 iza ponoći obavijestili policiju.

Do sada je utvrđeno da nema naznaka oko kaznenog djela, tj. smrt nije nastupila uslijed prometne nesreće, a obdukcijom će biti poznat uzrok smrti Lutvije J., priopćeno je iz MUP-a USŽ za Bljesak.info.

 

Kopirati
Drag cursor here to close