Ozlijeđena i beba

Tarčin: Smrtno stradala djevojka; Vozač vozio bez vozačke

Vijesti / Crna Kronika | 03. 08. 2024. u 10:26 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Noćas oko 00.45 sati, na kolniku lokalnog puta Tarčin - Kreševo, u mjestu Tarčin, područje općine Hadžići, dogodila se prometna nezgoda sa smrtnom posljedicom.

Vozilo VW Golf IV, kojim je bez položenog vozačkog ispita upravljao S.B. (1996) iz Tarčina, skrenulo je lijevo van kolnika, udarilo u betonski stub i sletjelo niz zemljanu kosinu.

U ovoj prometnoj nezgodi, od zadobivenih povreda, smrtno je stradala putnica iz vozila, A.B. (1997) iz Tarčina, čiju je smrt na mjestu nesreće konstatirao liječnik Zavoda za hitnu medicinsku pomoć u 01.00 sati.

Teške tjelesne ozljede zadobio je vozač S.B., te je na Klinici za ortopediju i traumatologiju KCUS zadržan na liječenju.

Teške tjelesne ozljede zadobila je putnica iz vozila, M.B. (1969) iz Tarčina, koja je na Klinici za maksilofacijalnu kirurgiju zadržana na liječenju.

Lakše tjelesne ozljede zadobilo je jednogodišnje dijete, koje je zadržano na promatranju na Pedijatrijskoj klinici KCUS.

Uviđajem na licu mjesta je rukovodila dežurna tužiteljica KTKS, a obavili su ga pripadnici Uprave policije MUP-a KS, priopćeno je iz MUP-a KS.

Kopirati
Drag cursor here to close