Bez znakova života

Teška nesreća kod Tomislavgrada, poginula 51-godišnjakinja

Vijesti / Crna Kronika | 15. 07. 2015. u 06:48 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Teška prometna nesreća dogodila se u utorak navečer oko 21:45 sati na magistralnoj prometnici M-15 Tomislavgrad - Šujica, u blizini naselja Mokronoge i Lug, u kojoj je smrtno stradala 51-godišnja mještanka Ljilja Stanić.

U nesreći su sudjelovala vozila "Golf 2", kojim je upravljala Ljilja Stanić, i "Opel vectra", kojom je upravljao 37-godišnji Ivan P. iz Eminova sela pored Tomislavgrada.

Prema za sada nepotvrđenim informacijama, došlo je do frontalnog sudara, u kojem je Ljilja Stanić smrtno stradala, dok je Ivan P. zadobio je teže tjelesne ozljede i prebačen je u Županijsku bolnicu Livno na daljnje liječenje.

Djelatnici Doma zdravlja Tomislavgrad, koji su nakon dojave prvi izašli na mjesto udesa, svjedoče o teškoj prometnoj nesreći i dramatičnom spašavanju unesrećenih koji su iz teško oštećenih automobila morali biti izvlačeni kroz prtljažnik.

Dežurna liječnica Antonela Bagarić je za Fenu kazala da je unesrećena u Dom zdravlja Tomislavgrad dovezena bez znakova života uslijed, kako navodi, kobnog prijeloma vratne kralježnice dok je drugi sudionik zadobio više prijeloma po tijelu. Očevid na mjestu događaja obavili su županijska tužiteljica i djelatnici PU Tomislavgrad.

Kopirati
Drag cursor here to close