Više sudionika

Težak sudar dva automobila i motocikla kod Konjica

Vijesti / Crna Kronika | 24. 07. 2015. u 16:04 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Teška prometna nesreća dogodila se u petak u 15:15 sati na magistralnoj cesti M-17 u naseljenom mjestu Podorašac u općini Konjic.

Kako Bljesak.info doznaje s mjesta događaja, sudarili su se automobil BMW i motocikl, a u nesreći je sudjelovalo i vozilo Rover.

Kako je za Bljesak.info potvrđeno iz PU Konjic u sudaru su sudjelovali automobil BMW za čijim je upravljačem bio K.Đ., potom motocikl za čijim je upravljačem bio državljanin Italije P.M. (1954.), a sa njim na mjestu suvozača bila je državljanka Italije M.A. Za upravljačem Rovera bio je N.H. (1963.) iz Sarajeva.

Po usmenom nalogu dežurnog tužitelja obavljen je očevid na mjestu nesreće gdje je utvrđeno da je BMW udario u motocikl, koji je odbačen na automobil Rover koji se nalazio ispred. Očevid su uradili službenici PU Konjic, priopćeno je iz ove policijske instuticije za Bljesak.info.

Iz MUP-a HNŽ doznajemo kako su u nesreći ozlijeđene dvije osobe s motocikla, koje su prebačene u Opću bolnicu Konjic, a još nije poznat stupanj zadobivenih ozlijeda.

Za vrijeme trajanja očevida promet je na spomenutoj dionici bio u potpunosti obustavljen, a oko 18.00 sati promet je normaliziran, rekli su očevici za Bljesak.info.

Na oba automobila, kao i na motociklu, nastala je veća materijalna šteta.

 

Kopirati
Drag cursor here to close