Sudar

Težak sudar kod Lukavca, poginule tri osobe

Vijesti / Crna Kronika | 07. 11. 2015. u 23:04 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri osobe smrtno su stradale u prometnoj nesreći koja se subotu oko 20:25 sati dogodila na magistralnoj cesti Tuzla – Doboj u blizini Lukavca.

U sudaru na dionici ceste između dvije benzinske crpke sudjelovala su dva putnička vozila, a neslužbeno se saznaje kako su svi poginuli iz jednog vozila, objavio je 'Dnevni avaz'.

Kako se saznaje riječ je o automobilima Passat 3 u kojem su poginule 3 osobe i Jeepu. Iz Jeepa ozlijeđene osobe su prevezene na UKC Tuzla.

Promet na magistralnoj cesti je obustavljen i odvija se alternativnim pravcima do završetka očevida. Očevid obavljaju službenici policije i dežurni županijski tužitelj, a više informacija bit će dostupno nakon okončanja očevidnih radnji.

Poginuli su vozač Toyote R.Z. iz Brčko Distrikta, te njegovi suputnici D.Z. i O.Z., iz Srebrenika. Vozač BMW-a A.R. (25) iz Lukavca zadobio je lakše tjelesne ozljede, dok je njegova suputnica E.I. (25) odbila hospitalizaciju, tako da stupanj ozljeda nije utvrđen, kazali su u MUP-u TŽ. Alkotestiranjem je utvrđeno kako vozač BMW-a nije bio pod utjecajem alkohola. Još uvijek se utvrđuju okolnosti koje su prouzrokovale stravičnu prometnu nesreću, prenosi 'Avaz'.

 

Kopirati
Drag cursor here to close