Dvostruko ubojstvo

Tragedija na granici sa BiH: Zaklao suprugu i sina

Vijesti / Crna Kronika | 28. 01. 2017. u 21:40 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U selu Donja Borina, kod Malog Zvornika, 60-godišnji Marinko I. ubio je nevjenčanu suprugu Ružu T. (62) i sina Dragišu I. (24), nabodi 'Blic'. Marinko je, kako 'Blic' neslužbeno saznaje, najvjerojatnije nožem ubio obitelj u subotu oko 15 sati. Motivi ovog monstruoznog ubojstva se utvrđuju.

Kako se neslužbeno saznaje Marinko je sina Dragišu i ženu Ružu ubio u dvorištu obiteljske kuće. Tragediju su prijavili susjedi, nakon čega je ubojica uhićen u dvorištu gdje je počinio dvostruko ubojstvo i priveden je u policijsku postaju u Malom Zvorniku.

Susjedi i članovi Marinkove obitelji su u šoku i vidno potreseni, a kako su ispričali za 'Blic' ubojica je bio težak čovjek, a najteži kada popije.

"Ruža je Marinkova druga žena i sa njom je dobio Dragišu. Prije toga bio je oženjen i iz tog braka ima dva sina koji žive u Valjevu. On je oduvijek bio čudan i naporan, pa se i sa bivšom ženom razveo, zato što ju je maltretirao. Bavio se građevinom, a jedno vrijeme je radio i u Rusiji i Libiji", rekao je mještanin Donje Borine, koji je dobro znao odnose u kući ubojice.

Kako dodaje Marinko je Ružu upoznao u Hrvatskoj, dok je bio na ratištu, a 1995. godine zajedno su se doselili u Donju Borinu.

"Dragiša je studirao na ekonomskom fakultetu u Loznici. Bio je divan mladić, kao i njegova majka. Zajedno sa Marinkom su, zbog teškog života, planirali da kada Dragiša položi nekoliko preostalih ispita na fakultetu odu u Hrvatsku, odakle je Ruža, kod njene obitelji, koja je bila spremna pomoći. Ovo je tragedija", govori sugovornik 'Blica'. Sa Marinkom je, kako objašnjava, rijetko tko u selu razgovarao.

Kopirati
Drag cursor here to close