Uhitio ga FUP

Travnik: U domu zdravlja prodavao i konzumirao cannabis

Vijesti / Crna Kronika | 13. 11. 2014. u 11:03 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Federalne uprave policije jučer su u Travniku lišili slobode osobu S.S. zbog postojanja osnova sumnje da je od kraja kolovoza do dana lišenja slobode stavljao u promet opojnu drogu cannabis koju je prodavao konzumentima na području općine Travnik.

Obzirom da se S.S., kao uposlenik Doma zdravlja Travnik, bavi društveno odgovornim i cijenjenim poslom i da je prilikom činjenja navedenog kaznenog djela koristio svoje radno mjesto, to istom daje dodatnu težinu, priopćeno je iz Federalne uprave policije.

Također, S.S. je osim što je prodavao opojnu drogu Cannabis istu konzumirao kako u slobodno vrijeme, tako i na radnom mjestu, te je na taj način svjesno ugrožavao sigurnost pacijenata i opreme kojom upravljao i rukovao. Prilikom pretresa osobe, te radnog mjesta, stana i vozila koje koristi S.S. pronađeni su predmeti bitni za vođenje daljnjeg kaznenog postupka.

Protiv S.S. je Županijskom tužiteljstvu Srednjobosanske županije podnesen Izvještaj o počinjenom kaznenom djelu zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, navedeno je u priopćenju FUP-a.

Kopirati
Drag cursor here to close