Marihuana i speed

Trebinje: Nepoznata osoba iz automobila bacila 1,3 kg droge

Postupajući po prikupljenim operativnim saznanjima službenici su poduzeli mjere na otkrivanju i dokumentiranju kaznenih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.
Vijesti / Crna Kronika | 21. 06. 2024. u 18:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Policijske uprave Trebinje u mjestu Volujac izuzeli su 855,35 grama marihuane te 471,80 grama amfetamin-speed, nakon što je nepoznata osoba ovu drogu izbacila iz vozila.

Kako su priopćili iz Policijske uprave Trebinje, postupajući po prikupljenim operativnim saznanjima službenici su poduzeli mjere na otkrivanju i dokumentiranju kaznenih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

"U mjestu Volujac, nepoznato lice je iz putničkog automobila na kolovoznu traku izbacilo dva najlonska pakiranja zeljaste biljne materije koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu i dva najlonska pakiranja bijele praškaste materije koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu amfetamin – speed, ukupne bruto mase 1.327,15 gr", navode iz PU Trebinje.

Dodaju da pod nadzorom Okružnog javnog tužiteljstva u Trebinju službenici Policijske uprave poduzimaju sve mjere i radnje u cilju dokumentiranja kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, kao i pronalaska osobe koja je odbacila opojnu drogu i putničkog automobila koje je korišteno.

Kopirati
Drag cursor here to close