Mramor

Tuzla: Muškarac izvršio samoubojstvo aktiviranjem eksplozivne naprave

U srijedu oko 6:15 sati Policijska stanica Zapad zaprimila je prijavu da se u naselju Mramor, grad Tuzla čula eksplozija.
Vijesti / Crna Kronika | 07. 08. 2024. u 10:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Muškarac je u srijedu u jutarnjim satima izvršio samoubojstvo u naselju Mramor kod Tuzle aktiviranjem eksplozivne naprave.

U srijedu oko 6:15 sati Policijska stanica Zapad zaprimila je prijavu da se u naselju Mramor, grad Tuzla čula eksplozija.

Policijski službenici su postupajući po navedenoj prijavi izašli na mjesto nesreće, gdje je utvrđeno da je muškarac (1947.) u svojoj kući aktivirao eksplozivnu napravu, kojom prilikom je isti smrtno stradao.

Na mjestu događaja doktor Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla konstatirao je smrt navedenog muškarca. O događaju je obaviješten županijski tužitelj, a potrebne mjere i radnje poduzimaju policijski službenici Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Tuzla.

Linija za pomoć

Svi oni koji se bore s mentalnim ili bilo kojim drugim poteškoćama te trebaju pomoć ili savjet mogu kontaktirati Plavi telefon 080 050 305, besplatnu liniju za pomoć.

Ako se lakše izražavate pisanjem, plavom telefonu možete poslati i poruku.

Na stranici plavog telefona možete pronaći potrebne informacije.

Plavi telefon jamči anonimnost i povjerljivost svih razgovora.

Kopirati
Drag cursor here to close