Za nepovjerovati

U HNŽ protekla 24 sata bez ijedne prometne nesreće

Vijesti / Crna Kronika | 07. 01. 2016. u 07:54 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema izvješću MUP-a HNŽ u proteklih 24 sata na području Hercegovačko - neretvanske županije nije zabilježena niti jedna prometna nesreća.

U Federaciji BiH registrirano je 67 prometnih nezgoda, u kojima su tri osobe zadobile teške, a sedam osoba lakše tjelesne ozljede.

Iz oblasti javnog reda i mira registrovan je jedan prekršaj i to na području Mostara. Zaprimljeno je devet prijava o kaznenim djelima, na području Mostara sedam, na području Čapljine jedna i na području Konjica jedna prijava.

U srijedu se u Policijsku postaju Mostar - sjever obratila N.D. i prijavila da je tijekom protekle noći od strane nepoznatih osoba izvršena provala u objekat vlasništvo N.T. u naselju Potoci. Tom prilikom iz unutrašnjosti je ukradena plazma tv, motofleks i bušilica.

Osim ovoga, izvršena je provala u unutrašnjost benzinske crpke Energopetrol na Trgu Ivana Krndelja (plato autobusne stanice).

U prijavi je navedeno da je provala počinjena oko 3:30 sati i da je tom prilikom ukradena znatna količina cigareta raznih vrsta. O svemu je odmah upoznat Odjel krim. policije kao i sve policijske patrole na terenu, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close