Travnik

U pretresu kuće pronađeno vatreno oružje i preko kilogram droge

Akcija je izvedena u suradnji s nadležnim Županijskim tužiteljstvom, a na osnovu naredbe Općinskog suda Travnik.
Vijesti / Crna Kronika | 03. 07. 2024. u 11:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije Ministarstva unutarnjih poslova Kantona Središnja Bosna (MUP KSB), tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih PU Travnik i Jedinice za specijalističku podršku MUP-a uspješno su u srijedu realizirali akciju gdje su u pretresu kuće u mjestu Bijelo Bučje, općina Travnik, pronašli oružje i preko kilogram droge za koju se sumnja da je kanabis.

Akcija je izvedena u suradnji s nadležnim Županijskim tužiteljstvom, a na osnovu naredbe Općinskog suda Travnik, kojom prilikom je u mjesto Bijelo Bučje, općina Travnik, izvršen pretres obiteljske kuće i okućnice, kao i motornog vozila koje koristi D. Š., rođen 1969.godine, navode iz MUP-a KSB-a.

Prilikom pretresa pronađeno je i oduzeto preko kilogram zeljaste materije za koju se za koju se sumnja da je opojna droga cannabis, vatreno oružje – poluautomatska puška i jedan malokalibarski pištolj, digitalna vaga za precizno mjerenje, određena količina novca, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu s izvršenjem raznih oblika kaznenih djela.

"Osumnjičeni je uhićen i protiv njega se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje u vezi s kaznenim djelima neovlaštene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija", ističu iz policije.

Kopirati
Drag cursor here to close