Tomislavgrad

U prometnoj nesreći poginuo 21-godišnjak

Vijesti / Crna Kronika | 06. 03. 2016. u 12:36 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju u 04:10 sati dogodila se prometna nezgoda sa smrtno stradalom osobom i dvije lakše ozlijeđene osobe na magistralnoj cesti M-6.1. Tomislavgrad - Livno, u mjestu Privala u općini Tomislavgrad, navodi se iz MUP-a HBŽ.

U ovoj nesreći je V.U. rođen 1995. godine u Livnu, nastanjen u mjestu Rašeljke, općina Tomislavgrad, upravljjući motornim vozilom marke 'Renault Clio' bh. reg. oznaka, usljed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad upravljačem vozila i sletio s kolnika.

Tom prilikom suvozač u motornom vozilu J.R. rođen 1995. godine u Tomislavgradu, je usljed zadobivenih ozljeda na licu mjesta preminuo, dok su suputnik M.P. rođen 1994. godine u Livnu, kao i vozač V. U. prevezeni u Županijsku bolnicu u Livnu, gdje su im konstatirane lakše tjelesne ozljede te su zadržani na promatranju.

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Tomislavgrad i Županijski tužitelj HBŽ, nakon čega je tijelo smrtno stradalog J. R. prevezeno u mrtvačnicu Županijske bolnice u Livnu, gdje će tijekom nedjelje biti obavljena obdukcija. Daljnji operativni rad je u tijeku, priopćeno je iz MUP-a HBŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close