Stravičan zločin

Ubojica djevojčice u Zagrebu državljanin BiH

Mediji tvrde da je Knežević od ranije poznat policiji zbog svog problematičnog ponašanja i pljački, zbog kojih je bio i u zatvoru.
Vijesti / Crna Kronika | 05. 01. 2023. u 10:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četrdesettrogodišnji Goran Knežević, koji je sinoć sjekirom napao bivšu ženu i ubio jednoipolgodišnju djevojčicu, državljanin je BiH, čija je obitelj došla u Hrvatsku Dubicu iz Žepča, gdje su dugo živjeli.

Tvrde to hrvatski mediji, te podsjećaju da se Knežević nakon napada dao u bjekstvo, pa je nedugo zatim stradao u prometnoj nesreći na zagrebačkoj obilaznici, kada je na njega naletio automobil i usmrtio ga na mjestu.

Mediji tvrde da je Knežević od ranije poznat policiji zbog svog problematičnog ponašanja i pljački, zbog kojih je bio i u zatvoru.

Žena životno ugrožena

Ozlijeđena žena, kako doznaje portal 24 sata, nalazi se na intenzivnoj skrbi KB-a Dubrava, gdje je sinoć dovezena s teškim, po život opasnim ozljedama. Operirana je, ali i dalje životno ugrožena, rekao je neurokirurg dr. Tonko Marinović.

"Žena stara 41 godinu jučer je dovezena na našu hitnu službu. Nakon obrade odmah se, hitno, pristupilo neurokirurškom zahvatu, koji je pacijentica dobro podnijela no i dalje je životno ugrožena. Riječ je o teškim tjelesnim ozljedama opasnima po život, zadobivenim oštrim predmetom. Na jedinici intenzivnog liječenja je", kazao je liječnik.

O izgledima je, dodaje, prerano govoriti.

"Ona je sad u postupku intenzivnog liječenja, vidjet ćemo što će biti, potrebno je vrijeme i strpljenje", napominje neurokirurg.

 

Kopirati
Drag cursor here to close