Laktaši

Uhićeni supružnici: Godinama proganjali i maltretirali jednu obitelj

Uhitili su ih službenici Policijske stanice Laktaši, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili kazneno djelo proganjanje
Vijesti / Crna Kronika | 13. 05. 2024. u 12:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Supružnici M.T. i M.T. iz Laktaša osumnjičeni su da su godinama proganjali i maltretirali jednu obitelj u tom mjestu, zbog čega su oštećeni morali mijenjati životne navike.

Njih su uhitili službenici Policijske stanice Laktaši, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili kazneno djelo proganjanje u sticaju sa kaznenim djelom zlostavljanje, mučenje i drugo neljudsko i ponižavajuće postupanje.

Naime, 10. svibnja oko 13 sati oštećena osoba je prijavila da su M.T. i M.T. u vremenskom periodu od 2021. godine do momenta prijave, u više navrata putničkim vozilom dolazili do obiteljske kuće oštećenih osoba u Laktašima, usporavali kretanje i zaustavljali vozilo ispred kuće oštećenih osoba.

Radi se o članovima obitelji kojima su upućivali uvrede, te ih više puta presretali i nedolično se ponašali, što je kod oštećenih izazvalo osjećaj uznemirenosti i promjenu životnih navika.

O svemu navedenom je obavješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka, koji se izjasnio da se radi o naprijed navedenim kaznenim djelima.

Kopirati
Drag cursor here to close