Vukota Govedarica

Zastupnik Narodne skupštine RS sudjelovao u prometnoj nesreći

Vijesti / Crna Kronika | 30. 09. 2015. u 14:14 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šef Kluba zastupnika SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Vukota Govedarica imao noćas prometnu nezgodu u mjestu Kopači, nakon koje je otišao s mjesta nesreće, objavila je agencija Srna. Zbog toga što je napustio lice mjesta, policija nije mogla izvršiti očevid. Govedarica je, navodi Srna, vozio službeno vozilo Renault Laguna.

SDS se nakon toga oglasio priopćenjem u kojem tvrde da je Govedarica imao prometnu nezgodu kod Novog Goražda, ali da "nije pobjegao s lica mjesta".

"Nakon prometne nezgode, Govedarica je obavijestio policiju u Novom Goraždu, čiji su pripadnici izašli na lice mjesta i sačinili očevid", tvrde iz SDS-a.

''Upravljao sam vozilom. U jednom momentu izgubio sam kontrolu nad vozilom. Drugih sudionika prometa nije bilo tako da sam svojim automobilom zaparao zaštitnu ogradu o čemu sam uredno obavjestio policiju. Policija je došla, napravila uviđaj, nisam pobjegao s lica događaja. Zašto to neki žele da predstave kao da sam uzeo kilogram zlata i negdje sakrio ja mogu samo da pretpostavim'', rekao je Govedarica za ATV.

Alternativna televizija navodi kako u policiji kažu da je prometna prijavljena naknadno – i to iz ugostiteljskog objekta. 

Naime, Policijskoj stanici Novo Goražde u utorak u 11:50 sati osoba čiji su inicijali J.G. prijavilo je da se na dionici magistralne ceste Goražde - Ustiprača, u mjestu Ustiprača, dogodila prometna nezgoda s materijalnom štetom, te da se vozilo koje je sudjelovalo u prometnoj nesreći nalazi ispred ugostiteljskog objekta Samobor u mjestu Ustiprača, priopćeno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.
Kako se navodi, nakon prometne nezgode koja se dogodila na dionici magistralne ceste Goražde - Ustiprača, policija nije mogla izvršiti očevid jer je nezgoda naknadno prijavljena, a vozač čiji su inicijali V.G. se udaljio s lica mjesta automobilom Renault Laguna, koji je vlasništvo Narodne skupštine Republike Srpske.

''Policijski službenici su na parking prostoru ovog ugostiteljskog objekta zatekli V.G. koji je upravljao vozilom koje je sudjelovalo u prometnoj nezgodi. S obzirom na to da je prometna nezgoda naknadno prijavljena, te da se vozač ovim vozilom udaljio s lica mjesta, prema Instrukciji o vršenju prometnih nezgoda, očevid nije mogao biti izvršen'', priopćila je policija.

Kopirati
Drag cursor here to close