Ranjena u glavu

Žena ranjena u Stocu izvan životne opasnosti

Muškarac koji je osumnjičen za teško ranjavanje iz pištolja u Stocu dobio je mjesec dana pritvora koji mu je odredio županijski Sud u Mostaru. Riječ je o S.A. (1982.) iz Sarajeva.
Vijesti / Crna Kronika | 19. 07. 2024. u 11:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ženska osoba M.T. (1993) koja je hospitalizirana na Klinici za kirurgiju SKB Mostar 13. srpnja nakon ranjavanja u glavu - trenutno je izvan životne opasnosti, rečeno je za Bljesak.info u petak iz mostarske bolnice.

Podsjećamo, muškarac koji je osumnjičen za teško ranjavanje iz pištolja u Stocu dobio je mjesec dana pritvora koji mu je odredio županijski Sud u Mostaru. Riječ je o S.A. (1982.) iz Sarajeva.

Sud, za sada, prema osumnjičenom, nije prihvatio kvalifikaciju za kazneno djelo 'Ubojstvo u pokušaju', ali cijeni da je dokazana osnovana sumnja da je počinio kazneno djelo 'Izazivanje opće opasnosti', kao i za 'Neovlaštenu nabavku, držanje i prodaju oružja ili bitnih dijelova oružja'.

Do incidenta u Stocu je došlo u kasnim popodnevnim satima u proteklu subotu (13. srpnja) kada je u naselju Prenj (Stolac) ranjena ženska osoba M.T. rođena J. (1993.), a koja je nastanjena u naselju Vidovo Polje (Stolac). Ona je zadobila ozljedu u predjelu glave i životno je ugrožena.

S.A. je priznao da je pucao iz pištolja u navedenoj kući, te je istragom utvrđeno da se prije pucnja sukobio s jednim muškarcem ispred kuće.

Kopirati
Drag cursor here to close