Srbija

Žena ukrala mužev leš iz groba i nezakonito ga odnijela u Doboj

Vijesti / Crna Kronika | 08. 11. 2014. u 11:15 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Supruga Nikšićanina koji je u lipnju sahranjen na mjesnom groblju u selu Jelenak ukrala je mužev leš iz kovčega, a ne članovi neke sekte, kako su u četvrtak ujutro zaključili mještani kada su zatekli prazan sanduk pored groblja.

Mještani kažu da im je koliko-toliko laknulo kada je policija priopćila da je tijelo M. Ž. odnijela njegova supruga. No, bez obzira na to, zaprepašteni su kako je netko mogao dozvoliti da se noću iskopava grob i odnosi leš.

''Blic Crna Gora'' piše da je žena, u noći između četvrtka i petka, oko ponoći, sa lešom svog muža, prešla granicu Crne Gore i odnijela ga u Bosnu i Hercegovinu. Sumnja se da je to uradila nezakonito, odnosno da se domogla lažnih papira, te da joj je u tome morao pomoći neko iz komunalnih službi. Do zaključenja “Blica Crna Gora” u policiji je trajalo saslušanje jednog grobara iz Nikšića.

Blic piše da je žena tijelo pokojnog muža odnijela u Doboj, odakle je rodom. Zašto je to uradila, za sada se ne zna.

Nakon smrti njenog muža, u lipnju, njegova obitelj je tražila obdukciju, zbog sumnje da ga je možda ona otrovala, ali je nalaz pokazao da je umro prirodnom smrću. Navodno su njegovi opet prijetili obdukcijom, pa se vjeruje da je ona, ljuta zbog toga, odlučila muža sahraniti u Doboju, navodi Blic.

Kopirati
Drag cursor here to close