Ništa spektakularno

Čelnici gradskih odbora HDZ-a BiH i SDA razgovarali o uređenju Mostara

Vijesti / Flash | 03. 12. 2015. u 16:29 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čelnici mostarskih gradskih odbora HDZ-a BiH i SDA održali su danas sastanak na kojem se ragovaralo o modelima uređenja Grada Mostara, potvrdio je za Fenu predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Damir Džeba.

Osim Džebe, delegaciju HDZ-a BiH činio je i Vlatko Marinović, dok su mostarski Gradski odbor SDA predstavljali predsjednik tog odbora Salem Marić te pravni savjetnik Damir Sadović.

"Razgovarali smo o modelima uređenja Grada Mostara uz dogovorena načela da se niko ne bi smio osjećati ugrožen u Gradu Mostaru i da kroz modele napravimo da jedni drugima, kroz bilo kakve izborne inžinjeringe, ne biramo predstavnike", istakao je Džeba.

On je naglasio kako Mostar mora biti jedinstven, multietnički moderan europski grad te da se sada razgovara o različitim modelima koji mogu biti dio rješenja za budućnost Grada Mostara, odnosno o tome kako bi se grad trebao organizirati.

Istaknuo je kako na sastanku nije dogovoreno ništa spektakularno već da su približeni stavovi, te dodao kako će ovakvih sastanaka zasigurno još biti.

Kopirati
Drag cursor here to close