''Pao'' vozač

Crnogorska policija na granici s Hrvatskom zaplijenila 14 kilograma marihuane

Vijesti / Flash | 12. 04. 2017. u 13:08 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici crnogorske policije danas su na Graničnom prelazu Debeli brijeg, koji povezuje Crnu Goru sa Hrvatskom, kontrolom putničkog motornog vozila, otkrili blizu 14 kilograma marihuane. Vozač je uhićen.

"Policijski i carinski službenici su kontrolisali vozilo kojim je upravljao E.H. (58), državljanin Republike Slovenije. U posebno napravljenoj pregradi u zadnjem dijelu vozila su u tzv. bunkeru pronađena četiri pakovanja od PVC ambalaže i dva pakovanja omotana krep papirom, a u kojima se nalazila biljna materija tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne težine oko 14 kilograma. Lice je lišeno slobode i sa vozilom i drogom je predato službenicima Odsjeka za borbu protiv droge radi daljeg postupanja", navodi se u priopćenju Uprave policije, javlja Anadolija.

O događaju je obaviješten nadležni državni tužitelj u Višem državnom tužiteljstvu u Podgorici.

E.H. će, uz kaznenu prijavu, biti priveden nadležnom tužitelju, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Droga će biti upućena Forenzičkom centru radi vještačenja.

Kopirati
Drag cursor here to close