nevažni su

Cvijanović: Nije mi važno što radi i misli opozicija u RS-u

Vijesti / Flash | 15. 09. 2015. u 13:06

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uopće me ne zanima što radi i misli opozicija - izjavila je danas premijerka RS-a Željka Cvijanović komentirajući to što zastupnici SDS-a, PDP-a i NDP-a napuštaju sjednicu Narodne skupštine RS-a svaki put kada ona govori.

Osporila je rezultate forenzičke analize audiosnimke na kojem navodno govori o kupovini zastupnika u parlamentu RS-a, ističući da to ne priznaje i da su joj tvrdnje opozicije nevažne.

''Ne mogu sudjelovati u njihovim nazovi detektivskim pričama i uopće u razgovorima na tu temu, jer to što oni kažu da je dokaz nema nikakvu validnost''',ustvrdila je ona osporivši forenzičku analizu audiosnimke o "kupovini zastupnika" koju je zatražio zastupnik NDP-a Dragan Čavić u Nizozemskoj.

''To nije dokaz i dokazat ću da to nije dokaz'', navela je Cvijanović i smatra da se ona ne treba time baviti, ali se bave neki drugi, koje nije imenovala.

Cvijanović je u izjavi novinarima u Banja Luci rekla da nema vremena baviti se 'nadmudrivanjem' s opozicijom, a ne slaže se ni da postoji moralna odgovornost u ovom slučaju.

Najavila je da će novi zakon o radu u RS-u biti usvojen, jer je neophodno da i RS izmijeni radno zakonodavstvo, kao i da će se postići socijalni dijalog o tom pitanju.

Kopirati
Drag cursor here to close