Molitveni doručak

Cvijanović opet kod Trumpa

Vijesti / Flash | 01. 02. 2017. u 09:41 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Premijerka Republike Srpske (RS) Željka Cvijanović boravi u službenoj posjeti Sjedinjenim Američkim Državama (SAD), gdje će prisustvovati Nacionalnom molitvenom doručku čiji je domaćin američki predsjednik Donald Trump, priopćeno je danas iz entitetske vlade.

Cvijanović će, kako navode, sudjelovati i na događajima koji se održavaju u okviru ovogodišnjeg 65. molitvenog doručka - "International luncheon“ i "Balkan luncheon leadership“.

Tijekom službenog boravka u Washingtonu, entitetska premijerka će se sastati i sa uspješnim mladim ljudima srpskog porijekla, koji žive i rade u SAD-u.

Molitvenom doručku u Washigtonu, pored domaćina, predstavnika američke administracije i Kongresa, prisustvovat će predstavnici diplomatskog kora, svjetske ekonomske, političke i kulturne elite iz više od 130 država, navode iz Vlade RS-a.

Podsjećamo, predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović i supruga predsjednika RS-a Snježana Dodik fotografirale su se u blizini američkog Capitola tijekom službene inauguracije novog američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Fotografiju je objavio RTRS kako bi uvjerio bh. javnost da su Cvijanović i Dodik bile na inauguraciji.

Cvijanović i Dodik su dobile poziv da nazoče događaju koji se održava u hotelu Hyatt Regency Capitol Hill u povodu inauguracije Trumpa. Hotel Hyatt Regency Capitol Hill ponudio je svim svojim gostima specijalnu ponudu u povodu proslave inauguracije Trumpa, a predsjednički smještaj košta 45.000 dolara.

 

Kopirati
Drag cursor here to close