Sastanak

Do kraja mjeseca nova federalna vlada, a u studenom nove županijske

Vijesti / Flash | 26. 10. 2015. u 20:15 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović najavio je u ponedjeljak navečer u Sarajevu da bi do kraja listopada mogao biti formiran novi sastav Vlade Federacije BiH.

Izetbegović je to kazao nakon sastanka koji je u popodnevnim satima održan u zgradi Predsjedništva BiH, a prisustvovali su mu lider SBB-a Fahrudin Radončić, federalni premijer Fadil Novalić i premijer Kantona Sarajevo Elmedin Konaković, javio je "Dnevni avaz".

"Ovo je jedan od sastanaka s Radončićem. Riječi je bilo o formiranju novog sastava Vlade FBiH, koju ćemo mislim imati već do kraja listopada, a tijekom studenog i nove županijske vlade.

Govoreno je i o konkretnim imenima, ali i projektima koje zajednički možemo uraditi, od reformskih preko vrlo konkretnih projekata u infrastrukturi. Jako dobro smo se razumjeli šta je moguće uraditi. Mislim da imamo jednu uspješnu koaliciju", istaknuo je Izetbegović.

On je kazao da ne može licitirati imenima, te da će SBB objelodaniti imena sa kojima se SDA složila. Ostali sudionici sastanka nisu davali izjave.

Kopirati
Drag cursor here to close