Savez za promjene

Dodik prijeti srpsko-srpskim sukobima

Vijesti / Flash | 16. 04. 2016. u 13:28 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Današnje prijetnje predsjednika Republike Srpske (RS) Milorada Dodika samo su još jedna potvrda da u Republici Srpskoj vlada režim koji je "uspostavila kriminalna hobotnica", navodi se u priopćenju Saveza za promjene.

Otvoreni pozivi na sukobe posljedica su zloupotebe funkcije predsjednika RS i njegovog straha od polaganja računa pred pravosudnim institucijama i gubitka vlasti, ističe se u priopćenju.

‘’Umjesto jedinstva, poslao je poruku da je spreman i na srpsko-srpske sukobe’’, tvrde iz Saveza za promjene, ali i dodaju da će "bez obzira na prijetnje, zastrašivanja i najave otvaranja sukoba, Dodik veoma brzo odgovarati pred licem pravde".

Savez za promjene poziva građane da ne nasjedaju na "huškačku retoriku Milorada Dodika koji je, zarad osobnih interesa, spreman žrtvovati i vlastiti narod" te naglašava da "većih izdajnika nema od onih koji su opljačkali i doveli RS u bankrot".

Predsjednik RS-a i SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas da će, na dan kada opozicija u RS-u bude organizirala proteste zbog teškog socijalno-ekonomskog stanja u RS-u, i vlast organizirati kontraprotest protiv njih, jer su "izdajnici, koji nisu dobro došli u RS".

‘’Tog istog dana, u isto vrijeme i mi ćemo organizirati proteste, jer imamo razloga da kažemo da su oni svojom izdajničkom politikom na razini BiH doveli RS u ovu situaciju, u kojoj jeste’’, naveo je Dodik u izjavi novinarima u Banjoj Luci.

Kopirati
Drag cursor here to close