Utvrđeno KDZ pregledom

Dojava o bombi u Predsjedništvu BiH je lažna

Dojava o postavljenim bombama u Predsjedništvu BiH bila je lažna, utvrđeno je KDZ pregledom koji je okončan prethodne noći, piše Fena.
Vijesti / Flash | 26. 09. 2024. u 09:39 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dojava o postavljenim bombama u Predsjedništvu BiH bila je lažna, utvrđeno je KDZ pregledom koji je okončan prethodne noći. 

Glasnogovornica Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) Jelena Miovčić potvrdila je Feni da je KDZ pregled izvršen u sva tri kabineta koja koriste članovi Predsjedništva BiH i da ništa nije pronađeno.

"Jučer smo u poslijepodnim satima zaprimili prijavu koja se odnosi na navodnu postavljenu bombu u prostorijama Predsjedništva BiH. Službenici SIPA-e su po uputama postupajućeg tužitelja Tužiteljstva BiH izvršili KDZ pregled prostorija sva tri ureda koje koriste članovi Predsjedništva BiH i tom prilikom je utvrđeno da je dojava bila lažna", kazala je Miovčić.

Ona je istaknula da danas slijedi nastavak aktivnosti.

"Tijekom dana će naši službenici po uputama postupajućeg tužitelja Tužiteljstva BiH u prostorijama televizije N1 izvršiti očevid na računalu urednice te televizije na koji je zaprimljen prijeteći e-mail o postavki bombe. E-mail je zaprimljen sa trenutno nama nepoznate adrese na računalo urednice televizije N1 koja je obavijestila SIPA-u o zaprimljenom e-mailu", kazala je Miovčić.

Kopirati
Drag cursor here to close