350 vrećica

GP BiH: Spriječeno krijumčarenje Kamagre

Vijesti / Flash | 04. 11. 2015. u 17:31 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Jedinice granične policije Zvornik u srijedu su u 10.05 sati spriječili krijumčarenje 350 vrećica Kamagre na ulazu u BiH na Graničnom prijelazu za pogranični spromet Stari Most Zvornik.

Kako je priopćeno iz Granične policije BiH, Kamagra je otkrivena prilikom granične kontrole državljanina BiH LJ.R. (1962.) koji je paket spomenutih sredstava nosio u PVC vreći. Kasnije je utvrđeno da je LJ.R. prenosio Kamagru za državljanina BiH D.M. (1989.).

O događaju je obaviješten dežurni tužitelj Tužiteljstva BiH koji je naložio da se Kamagra privremeno oduzme i protiv osoba dostavi izvještaj o počinjenom kaznenom djelu 'krijumčarenje'.

Na Međunarodnom graničnom prijelazu Orašje na izlazu iz BiH u utorak u 23 sata policijski službenici JGP Orašje lišili su slobode državljanku Slovenije S.Š. (1979.) nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da je za njom Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srpske raspisalo potragu zbog kaznenog djela 'krađa'. Osoba je predana službenicima Policijske stanice Zvornik na daljnje postupanje, navodi se u priopćenju.

 

Kamagra je proizvod farmaceutskog diva Ajanta Pharma. Kamagra je namijenjena muškarcima koji imaju stalne ili povremene probleme s erekcijom. Kamagra će vam omogućiti čvrste i duge erekcije.

Kamagra je jako omiljena tableta jer se radi o visokokvalitetnom proizvodu koji je alternativa Viagri. Kamagra tablete spadaju među generičke lijekove. Generički lijekovi su ekvivalentni originalnim lijekovima kojima je istekla patentna zaštita ili je uopće nisu imali. Sadrže iste ljekovite učinke kao originalni lijekovi.

Kopirati
Drag cursor here to close