Naša stranka

''Grad Mostar i MUP trebaju ukloniti neregistrirane automobile sa javnih površina''

Vijesti / Flash | 29. 11. 2016. u 12:22 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grad Mostar ima ozbiljnih problema sa nedostatkom parking mjesta, kao i generalni problem upravljanja javnim površinama, poručili su to iz naše stranke u Mostaru

''Posebno je vidljiv problem stotina ostavljenih, napuštenih ili neregistriranih vozila, koja godinama uzurpiraju javni prostor, često ostavljeni i na zelenim površinama. Samim uklanjanje tih vozila sa javnih parkinga oslobodilo bi se par stotina parking mjesta. Neregistriranom automobilu nije mjesto na javnoj površini'', istaknuto je u priopćenju.

Naša stranka Mostar traži od nadležnih gradskih vlasti da pravno reguliraju ovaj problem, donesu potrebne odluke iz ove oblasti, popišu neregistrirana vozila, te u suradnji s policijom i županijskim organima dogovore način postupanja s vozilima i vlasnicima vozila u sporu.

''Rješenjem ovog ozbiljnog komunalnog problema Grad Mostar će višestruko profitirati, od oslobađanja prijeko potrebnih parking mjesta, preko uređenja zauzetih zelenih površina, do priliva javnih prihoda od sankcioniranja kršenja odluka iz ove oblasti'', stoji u priopćenju ove stranke.

Kopirati
Drag cursor here to close