Čapljina

I dalje traje potraga za nestalim Nikolom Jakišom

Vijesti / Flash | 30. 10. 2015. u 08:09 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako je Bljesak.info pisao, jučer je na području naseljenog mjesta Gabela pronađen automobil VW Golf II, kojim se u utorak navečer nestali Nikola Jakiša (40) odvezao od kuće, od kada mu se gubi svaki trag.

Županijski tužitelj je jučer istaknuo kako je odmah angažiran ronilački tim te pripadnici Vatrogasne postrojbe, ali pretraga dijela rijeke Neretve, od mjesta gdje je vozilo pronađeno prema starom željezničkom mostu, kao i obale, nije dala jučer rezultate.

''U 10:30 sati stigao zahtjev županijskog tužitelja, za pretragu korita rijeke Neretve na lokalitetu Gabela (Tresanski most). Na isti je ronilačka postrojba pripadnika PPP Čapljina odgovorila i izašla na traženo mjesto u 11:00 sati.

Korito se pretražilo u više navrata, ali bez uspjeha. Zbog teških uvjeta (loša vidljivost i hladnoća), pretraga je prekinuta u 14:30 sati i nastavit će se po potrebi tijekom današnjeg dana. U potrazi je sudjelovalo 5 ronilaca i 5 vatrogasaca za vizualnu pretragu iz čamca'', ističe se iz Civilne zaštite HNŽ.

Potraga se nastavlja danas, a u istu će se uključiti i pripadnici GSS-a.

 

Kopirati
Drag cursor here to close