I CD sa video snimcima

Kebo danas Tužiteljstvu BiH predao 1500 stranica dokaznog materijala

Vijesti / Flash | 19. 01. 2015. u 16:28 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Potpredsjednik Federacije BiH Mirsad Kebo danas je predao Tužiteljstvu BiH novih 1500 stranica dokaznog materijala za predmete koje je već pokrenuo, kao i CD sa video snimcima, navodi se u priopćenju iz Kabineta potpredsjednika FBiH Mirsada Kebe.

Na adresu potpredsjednika, navodi se u priopćenju, stiglo je i pismo podrške bivših pripadnika Vojne policije Trećeg korpusa Armije BiH.

Kako se navodi u priopćenju, pored navedenog pisma podrške Kebo će dati na uvid i mnoge poruke podrške pojedinaca, među kojima je i podrška ef. Beganovića iz Velike Kladuše koji je napadnut prije desetak dana jer je govorio istinu.

Također, potpredsjednik Kebo poduzet će i druge pravne radnje te proširiti spisak pojedinaca i ponovo pokrenuti pitanje pravne odgovornosti svih onih koji se mogu na bilo koji način dovesti u vezu sa političkim ubojstvima, priopćeno je.

Istaknuo je da će ponovo pokrenuti pitanje izvještaja o utrošenom novcu od humanitarne pomoći upućenoj BiH.

''Javnost mora znati tko je taj novac zloupotrijebio i kuda ih je usmjerio'' navodi se u priopćenju Mirsada Kebe.

Potpredsjednik se odlučio na ovaj korak na zahtjev mnogih gladnih i nezaposlenih boraca čiju su poštenu borbu mnogi zloupotrijebili za neosnovanu političku promidžbu i enormno bogaćenje kroz pljačku, priopćeno je.

Što se tiče prijetnji nekih kriminalaca i ubojica, ustvari kukavica, njemu i njegovoj obitelji, potpredsjednik Kebo je spreman na sve posljedice i ima povjerenje u legalne institucije zaštite. Isto tako, ima i podršku i pomoć svih patriotskih snaga koje su spremne dati i svoje živote za istinu i pravdu, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close