IVANIĆ o voznom parku

Koristim vozila od prethodnog člana Predsjedništva BiH

Vijesti / Flash | 07. 10. 2015. u 11:51 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ured člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladena Ivanića koristi vozila koja su zatečena nakon preuzimanja dužnosti od prethodnog člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske, Nebojše Radmanovića, u studenom 2014. godine, navodi se u priopćenju Ureda povodom priloga o nabavci automobila za potrebe Predsjedništva BiH, emitiranog u Dnevniku 2, RTRS-a, u utorak.

Također se ističe da na vrstu, opremu, niti vrijednost spomenutih vozila, član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić ni na koji način nije imao utjecaja.

''U razdoblju od studenog 2014. do danas nije nabavljeno ni jedno novo vozilo za potrebe člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske, niti je bilo kakva nabavka planirana'', navodi se u priopćenju.

Naglašeno je da je u tom razdoblju jedno od naslijeđenih vozila Ureda donirano općini Lopare, a jedno vozilo se nalazi na korištenju kod prethodnog člana Predsjedništva, u skladu sa odgovarajućim propisima. Ukoliko bilo kakva nabavka vozila bude planirana, to će biti urađeno isključivo u skladu sa praksom prethodnih saziva Predsjedništva BiH, priopćeno je iz Ureda člana Predsjedništva BiH Mladena Ivanića.

Kopirati
Drag cursor here to close