SDP

Milanović: Žestoka kampanja nije naštetila stranci

Vijesti / Flash | 03. 04. 2016. u 09:54 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zoran Milanović, kojega su članovi SDP-a u subotu potvrdili kao predsjednika stranke i u iduće četiri godine, izjavio je kako se varaju oni koji misle da je žestoka unutarstranačka kampanja naštetila stranci.

"Bila je fer, žestoka utakmica", izjavio je Milanović pred novinarima i članovima SDP-a koji su ga u središnjici stranke u Zagrebu dočekali s oduševljenjem.

Milanović je uvjeren da je izborima za stranačkog predsjednika SDP pokazao da je moderna, progresivna i otporna europska stranka koja zastupa univerzalne, ali i tradicionalne vrijednosti.

"Podijelili se nismo jer kod nas, kada su vrijednosti i politike u pitanju, razlike ima jako malo. Ima ih, ali jako malo. Mi nismo monolit, koji se, kada ga udariš nečim tvrdim, pretvori u prah. Mi smo stijena, dalmatinska, primorska, možeš otkinuti komadić, ali ostaje ono zdravo i jako", kazao je Milanović te dodao kako su unutarstranački izbori bili "samo održavanje mišićnog i mentalnog tonusa za borbu za vlast u Hrvatskoj, ali poštenu, demokratsku vlast kako bi se vratili tamo gdje smo ostavili 'Hrvatsku koja raste'".

Zajedno s Milanovićem pred novinare i članove je izišao i njegov protukandidat Zlatko Komadina, koji mu je čestitao na pobjedi, ponovivši kako su u kampanji bila dva kandidata, ali samo jedan SDP.

"Žao mi je što članice i članovi nisu izabrali promjene, ali njihova se volja mora poštovati", kazao je Komadina i dodao kako je Milanović izbore dobio pošteno.

Kopirati
Drag cursor here to close