Impressum

Ministarstvo okoliša i turizma ima glavnog urednika

Vijesti / Flash | 28. 01. 2017. u 18:15 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tomislav Lukić, šef Ureda Edite Đapo, ministrice okoliša i turizma u Vladi Federacije, osim što obnaša ovu odgovornu dužnost, istovremeno je i glavni i odgovorni urednik u ovom ministarstvu, navode Nezavisne novine

Ovo je, naime, navedeno na jednoj od službenih podstranica (impressumu) Ministarstva okoliša i turizma, što samo može da iznenadi slučajnog "surfera" na stranicama ove institucije.

Tako smo, nakon izaslanika koji preko noći mijenjaju naciju za skupštinsku fotelju, nepismenih dužnosnika, veleposlanika koji ne znaju strani jezik, dužnosnika koji bez stida uzimaju "bijeli hljeb" (velike otpremnine po završetku mandata), dobili i dužnosnika koji bi, umjesto da organizira rad Kabineta ministra, valjda trebalo da se bavi ispravljanjem i redakturom turističkih brošura i letaka o očuvanju životne sredine.

Ministrica Edita Đapo nije bila upoznata s ovim gafom. "Gospodin Lukić je šef Ureda, a nisam zaista sigurna šta piše na toj stranici. U svakom slučaju, mi ćemo to provjeriti i svakako promijeniti", kazala je Đapo.

U administraciji Ministarstva su nam, pak, kazali kako su upoznati s ovim "problemom" odranije, ali nam nisu znali odgovoriti zašto ga onda do sada nisu riješili. 

Iz impresuma je naknadno ova stavka uklonjena.

Kopirati
Drag cursor here to close