Upozorenje roditelja

Mostar: Nepoznati muškarac pratio dijete, roditelji zvali policiju

Dijete je u stanju šoka roditeljima sve ispričalo, dalo je i detaljan opisa muškarca nakon čega su pozvali policiju koja je, prema riječima čitatelja, uputila policijsku patrolu u potragu za muškarcem.
Vijesti / Flash | 27. 08. 2024. u 10:33 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Redakciji Bljesak.info javio se roditelj iz Mostara s upozorenjem svima na muškarca koji vreba djecu u naselju Bijeli brijeg. Prema njegovim riječima, radi se o muškarcu 30- tih godina, crne kratke kose koji je na sebi imao crnu majicu na tregere i bijeli šorc.

Kako objašnjava, nepoznati muškarac je u ponedjeljak oko 9 sati uvečer u mostarskom naselju Bijeli brijeg zaustavio njihovo devetogodišnje dijete te ga tražio da mu pokaže put do najbližeg kružnog toka. Obećavajući da će mu usput kupiti čokoladu, muškarac je nagovarao dijete da pođe s njim. Nakon što je dijete odbilo i pošlo kući, muškarac ga je cijelim putem pratio, sve do ulaza u zgradu.

Dijete je u stanju šoka roditeljima sve ispričalo, dalo je i detaljan opis muškarca nakon čega su pozvali policiju koja je, prema riječima roditelja, uputila policijsku patrolu u potragu za muškarcem.

Muškarca prema opisu u ranim jutarnjim satima vidjela je i druga naša čitateljica. Oko 1 sat iza ponoći muškarac koji odgovara opisu od ranije zaustavio ju je dok se vraćala iz grada. Djevojka je pozvala policiju koja je ponovno obećala da će uputiti policijsku patrolu u ovo naselje.

Iako je sve dobro završilo, roditelji su ovim putem željeli upozoriti sve stanovnike u mostarskom naselju Bijeli brijeg da budu na oprezu.

Kopirati
Drag cursor here to close