123

Mostar: Vatrogasci opet u akciji uklanjanja zmije

Petar Jurić, zapovjednik Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar ranije je rekao kako se najčešće radi na uklanjanju poskoka.
Vijesti / Flash | 09. 06. 2024. u 09:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski vatrogasci tijekomsubote opet su bili uakciji uklanjanja zmije, ovaj put u ulici Stjepana Radića.

S početkom proljetno - ljetne sezone neprestano stižu vijesti o pozivima vatrogascima zbog uklanjanja zmija, a nedavno su mostarski vatrogasci sami od sebe nabavili alat u borbi sa zmijama.

Petar Jurić, zapovjednik Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar ranije je rekao kako se najčešće radi na uklanjanju poskoka.

''Poskok je ta najotrovnija zmija u cijeloj Europi i kod nas je najzastupljenija i najčešće zmije koje uklanjamo su poskoci'', rekao je za N1 je Jurić.

Poručio je građanima da paze da okućnica bude uredna, da pomoćne prostorije, garaže, šupe budu uredne i čiste i da se pazi šta se nalazi unutra, a ako vide zmiju savjetovao je da zovu vatrogasce koji pokušavaju učiniti sve

Inače, prema izvještaju civilne zaštite HNŽ-a, mostarski vatrogasci su u subotu pored oe intervencije imali i dvije intervencije otvaranja stana, jedna u ulici Blajburških žrtava, dok je druga intervencija bila ulici Hamida Vuka.

Kopirati
Drag cursor here to close