Javni oglas

MUP HNŽ-a raspisao natječaj, pa ga povukao sa službene stranice

Vijesti / Flash | 29. 02. 2016. u 08:25 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

MUP HNŽ-a je natječaj za 75 policajaca i pet mlađih inspektora objavio na službenoj internet stranici MUP-a, te ga u vrlo kratkom vremenskom roku povukao sa službene stranice.

 

Nakon našeg teksta, natječaj je opet postavljen online. Neslužbeno su nam rekli iz Vlade HNŽ-a kako su u MUP-u ''imali problema sa web stranicom'.

U ''Javnom oglasu za popunu upražnjenih radnih mjesta policijskih službenika u Upravi policije'' je stajalo kako MUP traži 75 policajaca i pet mlađih inspektora.

 

U natječaju je stajalo kako je raspisan 26. veljače, ali je tek 29. veljače stavljen na Internet stranicu.

U uklonjenom natječaju je stajalo kako kandidati moraju ispunjavati slijedeće opće uvjete propisane člankom 46. Zakona o policijskim službenicima Hercegovačko-neretvanske županije:
a) državljanstvo Bosne i Hercegovine,
b) životna dob između 18 i 27 godina za početni čin policajac i do 35 godina za početni čin mlađi inspektor,
c) najmanje IV stupanj stručne spreme za čin policajac, a najmanje VI stupanj stručne spreme ili najmanje završen prvi ciklus visokog obrazovanja za čin mlađeg inspektora,
d) liječničko uvjerenje ne starije od tri mjeseca kao dokaz o fizičkoj i psihičkoj sposobnosti za rad,
e) da nije otpušten iz institucije državne uprave ili iz vojne službe u Bosni i Hercegovini kao rezultat disciplinske sankcije,
f) da protiv njega nije pokrenut kazneni postupak ili/i da nije postala pravomoćna kazna zatvora za kazneno djelo, osim za kaznena djela protiv sigurnosti prometa sukladno kaznenim zakonodavstvom,
g) da nije optužen od Međunarodnog kaznenog tribunala za bivšu Jugoslaviju i da se nije odbio pojaviti pred Tribunalom.

''Prijava na Javni oglas sa potrebnim dokumentima se podnosi na posebnom prijavnom obrascu koji se može preuzeti na web stranici MUP-a HNŽ/K: www.muphnk.ba , ili u sjedištu MUP-a HNŽ/K, Ulica Brune Bušića bb, u Mostaru.

Kandidat je dužan da na odgovarajućem prijavnom obrascu (za prvu razinu pristupa u činu ''policajac'' ili/i drugu razinu pristupa u činu ''mlađi inspektor'') upiše sve tražene podatke, te da potpiše i suglasnost za korištenje osobnih podataka koja je sastavni dio obrasca'', navedeno je u natječaju.

Detalje ponovno objavljenog natječaja pročitajte ovdje.

Kopirati
Drag cursor here to close