U posljednja 24 sata

Na području HNŽ-a registriran 21 požar

Vijesti / Flash | 11. 07. 2015. u 09:25 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na području Hercegovačko-neretvanske županije u posljednja 24 sata registriran je 21 požar, a u većini slučajeva gorio je otpad te trava i nisko raslinje.

U šumskom požaru u Ošlji hrbatu-Popova glava, općina Stolac izgorjelo je 10ha niskog i visokog raslinja. U gašenju požara sudjelovalo šest vatrogasaca s dva vatrogasna vozila.

U Ortiješu kod Mostara oko 23:50 sati izbio je požar na obiteljskoj kući u kojoj nije bilo stanara, a u požaru na Modriču, općina Čapljina vatra je zahvatila veću površinu s borovom šumom i niskim raslinjem.

U istom razdoblju registrirano je devet kaznenih djela i to: tri djela teške krađe, jedno djelo krađe, dva kaznena djela nasilja u obitelji, jedno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari i dva kaznena djela koja se vode pod ostalo, priopćeno je iz Županijskog operativnog centra civilne zaštite.

Registrirana su dva slučaja narušavanja javnog reda i mira. Registrirano je šest prometnih nezgoda s materijalnom štetom u kojima je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede.

Kopirati
Drag cursor here to close