Zbog terorizma

Nakon napada u Beogradu uhićena još jedna osoba

''U Beogradu je uhićena još jedna osoba zbog sumnje na terorističko udruživanje. Riječ je o Igoru Despotoviću iz Beograda, rođenom 1999. godine'', priopćio je ministar unutarnjih poslova Srbije Ivica Dačić.
Vijesti / Flash | 29. 06. 2024. u 20:48 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministar unutarnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da je u Beogradu uhićena još jedna osoba zbog sumnje na terorističko udruživanje.

''U Beogradu je uhićena još jedna osoba zbog sumnje na terorističko udruživanje. Riječ je o Igoru Despotoviću iz Beograda, rođenom 1999. godine, koji je prije dvije godine već uhićen zbog toga što je bio administrator više militantnih grupa na internetu koje su pozivale na džihad'', naveo je Dačić u pisanoj izjavi, javlja N1.

On je dodao da se postupak protiv Despotovića i dalje vodi, a da on je pušten iz pritvora.

''On je poslije toga nastavio komunikaciju s ekstremistima, tako da je svakodnevno imao komunikaciju sa ubijenim teroristom Žujovićem, zbog čega se sumnja da je direktno sudjelovao u logističkoj podršci i organizaciji ovog terorističkog akta. Akcija policije se nastavlja na više lokacija u Srbiji'', izjavio je ministar Dačić.

Miloš Žujović (Salahudin) napao je pripadnika Žandarmerije ispred veleposlanstva Izraela u Beogradu i tom prilikom ga pogodio strijelom ispaljenom iz samostrela. Žandarm je u samoobrani pucao u Žujovića, koji je od zadobijenih ozljeda preminuo.

Kopirati
Drag cursor here to close