Je li netko vidio nešto?

Nastavlja se istraga o ozljeđivanju dječaka u Mostaru

Vijesti / Flash | 07. 03. 2016. u 09:54 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Nećemo stati na tome da je dječaka udario automobil. Uzeli smo već 15-tak iskaza'', rekao je za Bljesak.info Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a HNŽ-a govoreći o nerazjašnjenom slučaju ozljeđivanju osamnaestogodišnjaka s poteškoćama u razvoju Aamira M.

Marić je podsjetio da je dječak policiji krajem veljače rekao policiji da ga je udario automobil na području Zalika. No, otac tvrdi kako je nemoguće da je dječaka udario automobil jer mu nisu konstatirane nikakve druge tjelesne ozljede osim u predjelu vilice.

Dječaku su izbijena četiri zuba, a medicinskim pregledom je utvrđeno kako je ozljeda nastala kao posljedica udarca u čeljust.

Marić kaže kako policija intenzivno radi na slučaju te da pretpostavljaju da se sve dogodilo na području između Španjolskog trga i Rondoa.

Povodom ovog slučaja reagirao je i Bardo Đonlešaj, dopredsjednik Albanske zajednice BiH zatraživši istragu i rješavanje ovog slučaja.

''Kao predstavnik albanske nacionalne manjine molim da se stane u kraj ovim slučajeva da djeca mogu normalno šetati gradom. Otac izjavljuje da je pričao s ravnateljicom škole koja je rekla djeci da ga prate do autobusne postaje i u međuvremenu se to dogodilo. Netko je morao vidjeti slučaj'', napisao je Đonlešaj u pismu javnosti.

Otac navodi kako je dječak pretučen, a ne da je pao ili da ga je udario automobil. Dodaje kako je dječak u šoku i ne može spavati. Zamolio je sve koji nešto znaju o slučaju da jave policiji.

Dječakov brat, koji najvjerojatnijom mogućnošću smatra varijantu po kojoj je napadač Amiru zabranio da kaže istinu, za Dnevni list je rekao kako se ne zna je li Amir napadnut u krugu škole ili na autobusnoj postaji u Sjevernom logoru ili na putu od Španjolskog trga do kuće.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close