Prije i poslije Vučića

Nevjerojatna izjava SNS-ove zastupnice. “Avioni nisu letjeli prije Vučića!?”

Koliko je putničkih aviona letjelo prije Aleksandra Vučića i SNS-a? – nula
Vijesti / Flash | 14. 11. 2023. u 18:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Reagirajući na današnje priopćenje predsjednika Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa o izlasku Etihada iz partnerstva sa Air Srbijom, izasalnica vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Jelena Žarić-Kovačević istaknula je da "putnički avioni nisu letjeli prije dolaska SNS-a na vlast''.

Žarić-Kovačević je na svom nalogu na društvenoj mreži X odgovorila na priopćenje opozicisjkog SSP-a, navodeći da se "teško podnosi svaka dobra vijest koju priopći vlast'', jer su ''oni (opozicija) bili u prilici, a nisu ništa uradili“.

"Koliko je putničkih aviona letjelo prije Aleksandra Vučića i SNS-a? – nula, gospodo Đilasovci“, navela je poslanica SNS, pokušavajući time da ukaže kako avioni uopće nisu letjeli prije dolaska Vučića, aktualnog predsjednika Srbije, na vlast, prenosi Nova.rs.

Đilas je ranije danas izjavio da je vlast 2013. rekla da je ulazak Etihada u Air Srbiju "fenomenalna vijest“, a deset godina kasnije da je „fenomenalna vijest“ izlazak Etihada iz partnerstva s ovom avio kompanijom.

Kopirati
Drag cursor here to close