Večeras u 8

Sve o SKY aplikaciji u Hercegovini: Novo izdanje Bljesak LIVE podcasta

Novinarka koja otvoreno govori o problemu organiziranog kriminala, vezama sa policijskim i političkim strukturama, švercu cigareta, putevima droga gošća je novog izdanja podcasta Bljesak Live.
Vijesti / Flash | 09. 09. 2024. u 14:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novinarka koja otvoreno govori o problemu organiziranog kriminala, vezama sa policijskim i političkim strukturama, švercu cigareta, putevima droga, problemima u redovima Granične policije i mnogim drugim aferama gošća je novog izdanja podcasta Bljesak Live.

Ovoj novinarki iz Trebinja u 2022. godini ispred kuće u kojoj je stanovala zapaljen je automobil. Nalogodavci, naručitelji i izvršitelji ovog djela do danas nisu službeno otkriveni, no rezultate svoje osobne istrage i još mnogo toga, ona objavljuje javno na društvenim mrežama. 

O prijetnjama koje joj, kako tvrdi stižu na ''dnevnoj bazi'' te zastrašivanju i napadima o kojima sigurnosne službe šute, Nataša Miljanović Zubac razgovarat će s novinarom i voditeljem Borisom Čerkučom.

Pripremite svoja pitanja i sudjelujte u još jednom razgovoru na Bljesak Live podcastu koji ćemo na našoj službenoj Facebook stranici emitirati u ponedjeljak, 9. rujna, u 20 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close