Gradski odbor

Obilježena 26. obljetnica GO HDZ-a BiH Mostar

Vijesti / Flash | 05. 06. 2016. u 12:23 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvadesetšesta obljetnica utemeljenja Gradskog odbora (GO) Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH Mostar obilježena je jučer u tom gradu, priopćeno je danas iz toga odbora.

Na svečanoj akademiji u povodu 26. godina HDZ-a BiH Gradskog odbora Mostar okupilo se stranačko vodstvo predvođeno predsjednikom HDZ-a BiH Dr. Draganom Čovićem i zamjenicom predsjednika HDZ-a BiH Borjanom Krišto, utemeljitelji HDZ-a BiH Mostar, ratni zapovjednici HVO-a Mostar, istaknute osobe iz političkog, akademskog, kulturnog i društvenog života, te udruge proistekle iz Domovinskog rata, gosti i uzvanici i mnogobrojni članovi HDZ-a BiH Mostar.

Domaćin ovog skupa, predsjednik GO HDZ BiH Mostar Damir Džeba u svom govoru osvrnuo se na djelovanje HDZ-a BiH u gradu na Neretvi svih 26. godina od njenog osnivanja.

Ukazao na brojne projekte, koji su pokrenuti, završeni ali i u procesu izrade, a sve pod vodstvom HDZ-a BiH Mostar. Također predsjednik Džeba se osvrnuo i na političke pregovore oko grada Mostara koji se vode za održavanja izbora u ovom gradu.

Kopirati
Drag cursor here to close