Prošli sve najteže dijelove bojišnice

Obilježena 32. obljetnica osnutka specijalne policije MUP-a Livno

Kroz redove specijalna policije MUP-a Livno prošla su 252 pripadnika, od kojih su trojica poginula, tri su zatočena, a 34 ranjena.
Vijesti / Flash | 10. 08. 2024. u 16:23 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Mario Lončar / Obilježena 32. obljetnica osnutka specijalne policije MUP-a Livno

U organizaciji Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata Livno, uz potporu Ministarstva unutarnjih poslova Hercegbosanske županije, u Kupresu je u subotu obilježena 32. obljetnica osnutka specijalne policije MUP-a Livno.

Program obilježavanja obljetnice započeo je akcijom dobrovoljnog darivanja krvi u Domu zdravlja Kupres nakon čega je u crkvi Svete Obitelji u Kupresu služena sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike te ratne postrojbe.

Program obilježavanja nastavio se kod Spomenika zahvalnosti u Kupresu gdje su položeni vijenci i zapaljene svijeće za sve poginule u Domovinskom ratu, a kratku molitvu izrekao kupreški župnik don Tomislav Mlakić.

Druženje pripadnika specijalne policije i njihovih gostiju nastavljeno je u Sportsko rekreacijskom centru Adria ski na Kupresu.

Kroz redove specijalna policije MUP-a Livno prošla su 252 pripadnika, od kojih su trojica poginula, tri su zatočena, a 34 ranjena.

Tijekom Domovinskog rata pripadnici ove postrojbe prošli su sve najteže dijelove bojišnice u zoni odgovornosti Hrvatskog vijeća obrane.

Kopirati
Drag cursor here to close