Parlamentarna skupština

Pandurević na čelu Povjerenstva za praćenje rada Agencije za prevenciju korupcije

Vijesti / Flash | 07. 04. 2015. u 20:03 D.Z.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Konstituirajućoj sjednici Povjerenstva za izbor i praćenje rada Agencije za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije izabrano je rukovodstvo ovog nezavisnog tijela Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH).

U tekućem sazivu, funkciju predsjedavajuće Povjerenstva obnašat će Aleksandra Pandurević, dok će prvi zamjenik predsjedavajuće biti Bariša Čolak.

Drugi zamjenik predsjedavajuće Povjerenstva za izbor i praćenje rada Agencije za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije bit će izabran naknadno, nakon što Privremeno zajedničko povjerenstvo oba doma PSBiH okonča proceduru za imenovanje jednog predstavnika akademske zajednice i jednog predstavnika nevladinog sektora u ovo povjerenstvo.

Povjerenstvo za izbor i praćenje rada Agencije za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije u ovom sazivu činit će i članovi PSBiH Hanka Vajzović, Halid Genjac, Borjana Krišto, te predstavnik akademske zajednice Milenko Obad, priopćeno je iz Sektora za odnose s javnošću PSBiH.

Kopirati
Drag cursor here to close