?#?BašZato?

Petrov: Gradimo novu Hrvatsku, čestito i nikako drugačije!

Vijesti / Flash | 08. 11. 2015. u 21:58 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Božo Petrov, nakon što je čuo prve rezultate Državnog izbornog povjerenstva, održao je govor u stožeru Mosta.

"Izlazak na birališta je bilo pravo i dužnost. Dužni smo odgovoriti na to jer smo dali svoju riječ i ona bi od danas trebala značiti odgovornost za razliku od bilo kakvih ugovora i sporazuma.

Postoje trenuci u kojima ne dijelite ljude nego prihvatite poziv da izgradite bolju domovinu. Prošlo je previše vremena za raščišćavanje odnosa. Trebamo ljude najstručnije u svojim potezima da izgradimo pravedniji sustav. Neminovno će postojati situacije gdje će trebati donijeti bolne odluke, koje će zahvatiti prijatelje i rodbinu.

A što kaže 'najpoželjnija mlada', kako su Most već prozvali u medijima...

Posted by HRT Vijesti on Sunday, November 8, 2015

Potrebno se baviti javnim, a zaboraviti privatno. Danas imamo jedinstvenu priliku za to. Očekujem to od onih koji su pristupili Mostu. Tražim od javnosti da prema svakom od nas budu 100 puta oštriji ako itko pokuša izigrati ono što je to do danas podržavao. Nemamo vremena za nove kalkulacije. Vrijeme je isteklo jučer. Vjerujem da smo svi svjesni težine u kojoj se nalazimo.

Pozivam ljude koji danas uporavljaju da skupa zajedno napravimo bolji sustav koji ćemo ostaviti budućim generacijama, čestito i nikako drugačije, bez kalkulacija. Gradimo novu Hrvatsku", rekao je Petrov u govoru, koji je zvučao gotovo državnički.

Također je rekao da ga još nitko nije zvao. Novi izbori su mnogo jeftiniji nego još jedna nesposobna vlast, dodao je

Kopirati
Drag cursor here to close