Bez brige

Policijska obuka na Manjači: Što trebaju znati građani

Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srpske najavljuje taktičku vježbu na poligonu Manjača 18. i 19. srpnja 2024. Bez opasnosti za građane, obuka uključuje opću taktiku i topografiju
Vijesti / Flash | 18. 07. 2024. u 09:23 M.Š. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srpske obavještava građane da će se 18. i 19. srpnja 2024. godine, u kontinuitetu od 24 sata, na poligonu Manjača, održati taktička vježba iz opće taktike i topografije.

Ova vježba uključivat će pripadnike Centra za obuku i Žandarmerije MUP-a Srpske.

Iz MUP-a Srpske ističu da navedena vježba može privući pažnju građana koji se nađu u blizini te lokacije. Stoga se građanima poručuje da nema razloga za uznemirenost jer ne postoji nikakva opasnost za slučajne prolaznike.

Ova taktička vježba, koja je dio redovnog programa obuke, ima za cilj unaprijediti vještine i spremnost pripadnika MUP-a. Tijekom vježbe koristit će se različita taktička sredstva i oprema, a sve aktivnosti bit će provedene u skladu s najvišim sigurnosnim standardima.

Građani se mole za razumijevanje i suradnju tijekom trajanja vježbe, te se preporučuje da izbjegavaju navedeno područje kako bi omogućili nesmetano provođenje planiranih aktivnosti.

Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srpske zahvaljuje građanima na razumijevanju i strpljenju te ističe važnost ovakvih vježbi za osiguranje javne sigurnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close