Caritas BiH

Poziv na solidarnost - Pomoć stradalima od poplava u Bosni i Hercegovini

U ovim teškim trenucima, Caritas Bosne i Hercegovine, u suradnji s nad/biskupijskim Caritasima iz Sarajeva, Mostara i Banja Luke, pokreće hitan apel za pomoć kako bi se odgovorilo na krizu i ublažile posljedice ove prirodne katastrofe.
Vijesti / Flash | 04. 10. 2024. u 15:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Teške poplave koje su proteklih dana pogodile Bosnu i Hercegovinu ostavile su za sobom razorene domove, uništenu infrastrukturu i zajednice koje se suočavaju s ogromnim gubicima.

Poplavne vode i klizišta ugrozili su mnoge obitelji, ostavljajući ih bez krova nad glavom i osnovnih životnih sredstava. U ovim teškim trenucima, Caritas Bosne i Hercegovine, u suradnji s nad/biskupijskim Caritasima iz Sarajeva, Mostara i Banja Luke, pokreće hitan apel za pomoć kako bi se odgovorilo na krizu i ublažile posljedice ove prirodne katastrofe.

Humanost na djelu: Poziv na solidarnost

Caritas BiH se, kao i mnogo puta do sada, stavlja na raspolaganje svima kojima je pomoć potrebna. Vođeni našom misijom i karitativnim principima, pozivamo sve žitelje, pravne subjekte, organizacije i institucije u Bosni i Hercegovini i inozemstvu da pokažu svoju solidarnost.

Svaka donacija, bez obzira na veličinu, može značiti spas za jednu obitelj i korak ka ponovnom uspostavljanju normalnog života.

Poplave koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu, posebno regije pogođene klizištima, stvorile su situaciju koja zahtijeva hitnu pomoć. Naša je dužnost i odgovornost djelovati odmah.

 "Kao Caritas BiH, uz potporu naših partnera i uz pomoć velikodušnih darovatelja, želimo pružiti ruku potpore onima koji su izgubili gotovo sve ", istaknuo je ravnatelj Caritasa BiH mons. Tomo Knežević.

Kako možete pomoći?

Caritas BiH poziva sve koji mogu pomoći da to učine na jedan od sljedećih načina:

Donacijom putem bankovnog računa:

Caritas Bosne i Hercegovine

UniCredit Bank d.d. Mostar

KM: Transakcijski račun: 338 320 22007 22429

Devizni račun: IBAN BA39 338 060 48937 86133

SWIFT CODE: UNCRBA 22

Napomena:  "Za stradale od poplava u Bosni i Hercegovini! "

Pozivom na jedinstveni broj: Pozivom na jedinstveni broj triju bh. operatera 17764, donirate

2,00 KM i tako pružate izravnu potporu stradalima.

Zajedno možemo pružiti nadu i sigurnost onima koji su pogođeni! Bosanskohercegovački čovjek je kroz povijest pokazao veliko srce i solidarnost, a sada je vrijeme da još jednom dokažemo kako zajedništvo i humanost mogu nadvladati svaku nedaću.

Ne zaboravimo, pomoć koju danas pružimo može značiti svijetlu budućnost onima kojima je ona prijeko potrebna.

 

Kopirati
Drag cursor here to close