sa sjednice

Predsjedništvo HNS-a za ubrzanje izmjene izbornog zakonodavstva

Vijesti / Flash | 09. 01. 2017. u 16:56 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjedništvo Hrvatskog narodnog sabora (HNS-a) održalo je danas u Mostaru proširenu sjednicu na kojoj je bilo riječi o planovima za naredno razdoblje, prije svega planovima i načinu djelovanja Predsjedništva HNS-a, Glavnog vijeća HNS-a te svih odjela unutar Glavnog vijeća.

Predsjedništvo HNS-a uradilo je i presjek stanja aktualne političke situacije u BiH, te ocijenilo kako se aktivnosti na izmjenama i dopunama izbornog zakonodavstva moraju ubrzati, kako bi se cijeli proces stavio u proceduru.

Predsjedništvo HNS-a danas je jednoglasno potvdilo kako će se izvještajni Sabor HNS-a održati 28. siječnja u Mostaru, priopćeno je iz HNS-a BiH.

Na Sabor će biti pozvani svi izabrani dužnosnici izvršne i zakonodavne vlasti Hrvata u BiH, te će se sukladno izbornom rezultatu sa proteklih lokalnih izbora, mijenjati i struktura Predsjedništva i Glavnog vijeća HNS-a.

Nakon Sabora održat će se zajednička sjednica članova Predsjedništva HNS-a i članova Glavnog vijeća HNS-a vezana za daljni rad i djelovanje krovne institucije Hrvata u BiH, stoji u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close