Novinarska mašta

Preživjeli student: Ni jednim novinama nisam dao iskaz

Vijesti / Flash | 23. 12. 2015. u 12:00 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Molim vas da objavite da ni jednim novinama nisam dao iskaz, da nikome nisam ispričao detaljima nesreće osim roditeljima, prijateljima, policiji i par doktora. Želio sam to sačuvati za roditelje poginulih jer znam da bi oni htjeli čuti zadnje riječi svoga sina...'', rekao je Stjepan Bošković, jedini preživjeli strašne prometne nesreće u kojoj je poginulo četvero studenata iz Slavonije.

"Nisam nikakav superjunak da skačem kroz prozor", rekao je Bošković za Dalmacija News.

''Nikoga ne krivim za ovu tragediju, ali me boli kad čitam da sam skočio, da sam razbio prozor. Prozor je bio razbijen i samo me je dragi Bog izvukao. Nisam nikakvi superjunak da skačem kroz prozor, da golim rukama razbijam prozor i ostale gluposti. Samo mi je Bog podario da izronim iz hladne Neretve! Zato zbog obitelji poginulih i šire javnosti koja ima niz krivih informacija molim vas da objavite ovo'', rekao je ističući kako niti jednom mediju nije dao izjavu.

''Uz Božju pomoć sam preživio, uz Božju pomoć ću živjeti dalje i uz Božju pomoć ću se sjećati nažalost izgubljenih bliskih prijatelja'', kazao je za DalmacijaNews Bošković.

Portal podsjeća kako su se u medijima mogle vidjeti i pročitati razne verzije događaja, točnije trenutka u kojem se jedini preživjeli uspio spasiti. No, Stjepan tvrdi da nikada nije dao izjavu za niti jedne novine.

Kopirati
Drag cursor here to close